TJÄNSTER & PRISLISTA HILLS DESIGN

STYLING

Mini 

Vi ställer iordning  och arrangerar er inredning och kompletterar er bostad med textilier, armaturer, växter samt passande inredningsdetaljer. Snittblommor till fotografering tillkommer.

Pris 5.000 kr

Specialerbjudande tom 31 mars 3.000kr

Mellan

Vi kompletterar er bostad med enstaka möbler, ställer iordning och arrangerar er inredning samt kompletterar bostaden med textilier, armaturer, växter och passande inredningsdetaljer. Snittblommor till fotografering tillkommer. Vi möblerar självklart om vid behov.

Pris 9.000 kr

Specialerbjudande tom 31 Mars 4.500 kr

Maxi 

Vi kompletterar med möbler som passar till er bostad, ställer iordning och arrangerar er inredning samt kompletterar bostaden med textilier, armaturer, växter och passande inredningsdetaljer. Snittblommor till fotografering tillkommer. Vi möblerar självklart om vid behov.

Pris 18.000 kr

Specialerbjudande tom 31 mars 9.000 kr

 

Total

Full möblering och styling av tom bostad, pris lämnas på förfrågan.

Medelstor villa 40.000kr

Specialerbjudande tom 31 mars 20.000 kr

 

KONSULTATION

Vi gör hembesök i Göteborgsområdet samt Skaraborgs län. Tillsammans går vi genom bostaden rum för rum, ger tips och råd så att ni själva kan genomföra förändringar och optimera bostaden inför försäljningen.

Pris 1.500 kr

Specialerbjudande tom 31 mars 750 kr

  

NÄTBASERAD INREDNINGSKONSULTATION

Oavsett vart ni bor kan ni få hjälp med att skapa ert eget drömhem eller styla inför en försäljning. Vi erbjuder därför en nätbaserad tjänst via e-postkorrespondens. Ni kommer att skicka bilder på de rum som ska stylas samt fylla i ett formulär som skickas till er. Vi kommer sedan att återkomma med förslag på inköp samt stil och känsla för era rum samt ett exempel på en åtgärdsplan.

Kontakta oss för mer information.

Pris 1.495 kr

Specialerbjudande tom 31 mars 750 kr 

Tips! Du vet väl om att kostnaden för Homestyling är avdragsgill vid försäljning av bostad! Läs mer på Skatteverkets hemsida.

  

INREDNING FÖRETAG

Behöver ert företag hjälp med inredning? För företag är det mycket viktigt på vilket sätt man profilerar sig gentemot sina kunder, det är det första avgörande intrycket. Vi hjälper till hela vägen med att skapa en arbetsplats som representerar er verksamhet där både personal och kunder trivs.

KONTAKTA oss för en offert.